studiO sonatE

een hart en hoofd vol bloemen

Ik houd van dagdromen en van groots en meeslepend.

Maar ook van kopjes thee, bibliotheekboeken, kaarslicht, Mozart, lentedagen, strandwandelingen, tuinhuisjes, aria's, kampvuren, dagboeken, theater, kleine liedjes, het geluid van de regen, veldbloemen, ochtenddauw, zonsondergangen, kabbelende beekjes, kaasstengels, boomgaarden, kostuumdrama's, schaterlachen, hard fietsen in de nacht, orka's, pioenrozen en niet te vergeten; de zee. 

Op de één of andere manier, welke weg ik ook in sla, ik kom altijd weer uit bij het water. 

Hoe kan het ook anders; opgroeiend in Zeeland. De golvende zee, een kabbelend beekje, druppels ochtenddauw op bladeren, een woeste waterval of het geluid van de regen op het raam; het water maakt me kalm. En dat is fijn, want in mijn hoofd is het vaak vloed, zelden eb. 

Niet zo verwonderlijk dat ik verliefd werd op schilderen met aquarel. In juni 2020 werd daarom Studio Sonate geboren. Een beetje mijn achternaam en een vleugje muziek. 

Studio Sonate is als een een zolderkamer, een atelier, een zonnig tuinhuisje, een tent van dekens op een regenachtige dag. Waar de wereld precies zo kan zijn zoals ik hem graag zou willen zien. Vol muziek, inspiratie, schoonheid, hoop, vrolijkheid, rust, troost, verbinding en wat humor.

Mijn liefde voor water, bloemen en planten en mijn passie voor kunst komen samen in dit merk. Studio Sonate maakt alles om je heen graag een klein beetje mooier. Ze creëert unieke, voornamelijk botanische, aquarel illustraties. Om een glimlach op je gezicht te toveren, een hart onder de riem te steken, herkenning of troost te bieden, of om gewoon een vrolijke noot te zijn in je alledaagse leven. ♪ Leuk als cadeautje voor jezelf of voor een ander!

Neem eens een kijkje in de shop, bekijk mijn werk, bestel een illustratie op maat of volg me op instagram!

Liefs!

© by Cathalijne de Sonnaville, 2020.