video

Bekijk hieronder een aantal optredens en opnames!

ADEM UIT - WENDE SNIJDERS

Cathalijne zingt 'Adem Uit' van Wende Snijders tijdens het theatrale concert "De Miezemeisjes Zingen Wijsjes" van De Miezemeisjes.

13 juni 2017

Polanentheater te Amsterdam.

Pianist: Lucas de Bruin

Regie: Mo Marcus
Opname: MX Media Studios

alleen uit leed - annie mg schmidt

Cathalijne zingt 'Alleen uit Leed' van Annie MG Schmidt tijdens het theatrale concert "De Miezemeisjes Zingen Wijsjes" van De Miezemeisjes.

13 juni 2017

Polanentheater te Amsterdam.

Pianist: Lucas de Bruin

Regie: Mo Marcus
Opname: MX Media Studios

you were dead you know - candide

Op 3 december 2015 mocht ik samen met Thomas Kuipers het duet You Were Dead You Know uit de operette Candide zingen, tijdens zijn theatraal concert (eindexamen) op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten.

appels op de tafelsprei - toon hermans

Cathalijne zingt Appels op de Tafelsprei van Toon Hermans. Begeleidt door Evelijn Makkus op de piano. Opgenomen juli 2020.

Heelal van jouw hart - turks fruit

Cathalijne zingt Heelal van jouw Hart uit Turks Fruit. Begeleidt door Evelijn Makkus op de piano. Opgenomen in juli 2020.

Trailer - Soldaat van Oranje De Musical

Sinds januari 2017 maakt Cathalijne deel uit van de cast van Soldaat van Oranje - De Musical. Zij is momenteel te zien in de rol van Charlotte.

5 Mei Nacht Na De Dam - Soldaat van Oranje de musical

In de nacht van 4 op 5 mei 2018 maakte de cast van Soldaat van Oranje deel uit van De Nacht Na De Dam in de Stadsschouwburg

van Amsterdam.

MAG 2019 - Soldaat van Oranje de musical

Soldaat van Oranje performt Niets Houdt Mij Nog Tegen tijdens het Musical Awards Gala op woensdag 23 januari 2019 in de RAI Amsterdam.